NetVax

lappangó kreatív elmék és művek

Ha eldurran az agya erotikus haikukat is firkálgat

2014. május 23. 11:19 - NetVax

"Pisilnek-e a vámpírok? Van-e a zombiknak széklete? Mi lesz a lenyelt hússal? Ezek a realista részletek sose hagytak nyugodni. Az én szereplőim izzadni fognak és büdösek lesznek. A történeteimből vér és verejték fog csorogni." - mondja a civilben könyveket fordító és szerkesztő AncsaT, aki rezzenéstelen arccal közli velünk, hogy az ő tevékenykedése bizony egyáltalán nem izgalmas. (Mi pedig hittérítők vagyunk Afrikából, csak nem látszik rajtunk...;-))

Írtó jó dolgok születnek abból, ha valaki dühében billentyűzetet ragad, és elektronikus formában firkálgatni kezd. (Nekünk már az is kreatívkodás, hogy AncsaT korábban filmfeliratokat varázsolt magyarra.) 

Elvétve és csak viccből verselek. Ezen a helyen elsősorban szórakozom, másodsorban próbálok szórakoztatni. A haiku játék.

Ilyen kellemes játék: "Pici nyelvednek
                                parányi hegyén hogy fér
                                el ennyi gyönyör?" 

Társam szerint ez nem arról szól, amire én gondolok. Felelem: no de akkor jellemezd a gyönyör állagát...

Röhögés. Pirulás. Több rövidet nem kérünk, de a csokis kekszből jöhet még repeta. Közben azt is megtudjuk, hogy AncsaT hivatásszerűen tanít. (Kisördög bújkál bennünk: pici nyelveddel mit Ancsa? mit?;-)) És ő dob rá egy lapáttal ezzel a szöveggel:

"...és ezt más tevékenységek közben sem mindig tudom levetkőzni..."

Ízekre szedi a vérfarkasos, zombis titnirománcokat és erotikus szörnytörténeteket, persze abban a realista formában, amiről a beszélgetésünk elején nyilatkozott. Így előfordulhat, hogy a Halál gondterhelt alakká válik AncsaT által:

"Ezt nagyon utálta. Amikor név szerint szerepelt valaki a tervben, az tiszta sor volt. Odamegy, lekaszálja és kész. De mikor csak annyi van, hogy “a folyótól a hegyekig 17 fő napkeltéig”, az rettenetes. Ritka kiváltság a szabad akarat, de igazi szabadságot csak a tudatlanoknak ad. Még kezdő korában egyszer megtette, hogy másképp döntött."

Részlet a Könnyes szemgödör c. írásból

Hogyne kérnénk fotót! Azért valami frissebbet, mint a ballagási, megsárgult, fehér blúz kontyos hajjal változat.

A kép nem engem ábrázol, nekem barna a hajam, majdnem ilyen hosszú és legalább ennyire kócos is, plusz ugyanilyen bénán öltözködöm, szóval úgy gondoltam az érettségi tablóképemnél jobban hasonlít rám.

 

ancsat.blogspot.com 

http://ancsat.wordpress.com/

AncsaTAnime.jpg

Köszönjük AncsaT!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netvaxcsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr296197390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása