NetVax

lappangó kreatív elmék és művek

Így készült Robin Williams angyala

2014. szeptember 11. 10:18 - NetVax

Meztelen, pufók gyermektest, szárnyakkal és színészlegenda fejjel. A hong-kong-i képzőművész, Johnson Tsang méltó módon állított emléket az augusztusban elhunyt Robin Williamsnek. Puttót készített, csak a hagyományos gyermekarc helyett a tehetséges színész fizimiskájával. Szerintünk nagyon bájos és eredeti ötlet. (Tsang egyébként arról nevezetes, hogy különböző használati tárgyakat emberformába önt, mint például az arcalakú váza.)

Robin Williams csodaszép angyala pedig így született:

angelrobin1.jpg

Alapozás a fejhez

 

 

angelrobin3.jpg

Orr már a helyén

 

 

angelrobin4.jpg

Felejthetetlen mosoly

 

 

angelrobin9.jpg

Angyalka-test 

 

 

angelrobin11.jpg

Szárnytollak

 

 

angelrobin12.jpg

Kék szemek

 

 

angelrobin13.jpg

Utolsó simítások

 

 

angelrobin10.jpg

Hátulról

 

 

angelrobin14.jpg

Robin Williams angyala

 

A projekt a Legyél angyal! nevet viseli. Tsang ezekkel a szavakkal szól a nagyszerű komikusról: "Köszönöm a sok vidám percet, amit adtál nekünk az évek során. Most már valódi angyallá váltál, aki nevetést visz az égieknek is."

Érdemes nézelődni Johnson alkotásai között, például a "sorban álló emberek" tálca vagy a "csókolózó szerelmesek" váza jól mutatna a konyhánkban...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netvaxcsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr946688025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása