NetVax

lappangó kreatív elmék és művek

Skóciába importált rockerművész

2014. május 08. 20:53 - NetVax

"Egy gondolat bánt engemet...kutyám megette versemet..." - vagy valami hasonló frappáns szösszenet hagyta el Krajnyák Dávid ujjbegyét, amikor egymásra találtunk a Google fantáziavilágában.

Dávid, az 1994-ben közénk pottyant, budapesti billentyűbitang jelenleg a skóciai Aberdeen Egyetemen boldogítja az indiai lányokat angolos franciázással, és amikor éppen nem fogat mos, arcunkba lök valami eszement fantasztikusságot a mindig kötekedő Alfrédról, aki Esti Kornélba botlik és azt mondja neki:

Uram, ezzel a bőrdzsekis fazonnal vigyázzon, rettentően evidens dolgokat állít random embereknek!

 

Már van annyira skót, hogy reggelente megszagolja a tejet, mennyire vált eggyé a hűtőszekrénnyel, csak ezért a fílingért fonttal fizet. Szereti a tegnapról maradt palacsintát másnap fogyasztani, nem úgy mint "koleszos kis John, aki egy kanállal szép nyugodtan lapátolja a szemetesbe a maradékot."

Itt nem az a spórolás, hogy pénzt gyűjtünk, hanem hogy kevesebbet dobunk ki...

Intellektuális beszélgetéseket szakít félbe, ha valaki Budapesthez közel eső város BL-csapatát szeretné vele közösen keresgélni a térképen. Bár szívesebben tobzódott volna a helyi művelődési központ kosárfonó foglalkozásán, de rájött: itt az egyetlen szórakozási lehetőség a pi(n)ával dúsított klub hátán klub. Ahová természetesen nem jár, mert szorgalmasan tanul és dolgozik.

Ezzel a külsővel el is hisszük neki.;-)

halloween2.jpg

Szeret személyesebben dumálni (magyarul: ezen a ponton már nincs a csajon bugyi), és nem érti, miért nem lehet a folyosón üldögélve akadályozni az órákra igyekvő profokat és diákokat. Egy Bobbin nevű kocsma a kedvence, mert arany betűkkel szedték a nevét, viszont sörözni még nem sikerült benne. Na de ami még igazán izgalmas, hogy ennek a csávónak van már regénye piacon. 

Itt lehet beleolvasni.

Itt meg skótosan kóstolni lehet. 

 

Írta: NetVax-csoport

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netvaxcsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr566136037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása