NetVax

lappangó kreatív elmék és művek

Gondosan elzárva: egy gyógyszer észveszejtő mellékhatásai

2014. május 15. 13:32 - NetVax

Mit csinálsz, ha tele vagy papírfecnikkel és a melletted heverő gyógyszeres dobozra pillantasz, amin ez a felirat fityeg: gyermekektől gondosan elzárt helyen tartandó? Interjúalanyunkról egymásra nézünk a barátommal, ahogy ezt a kérdést így indításként arcunkba dobja a szentesi születésű egyetemszökevény, és már-már keressük a retikülünkbe rejtett kisbaltánkat, amikor ravasz vigyorgásba megy át a komoly ábrázat: 

"Ne foglalkozz a kínommal, gyurmázzál csak king konggal." Vagy:" te kéred én kapom, abc-s vagyok vagy tbc-s? kevés az eltérés, nem látok jól úgyhogy elnézés."  Például ilyen cucc ist volt a papírfecnijeimen, archiválnom kellett és szükségét láttam egy kvázi művésznévnek. Kezembe akadt a pirulás doboz szakszövege és így lettem Gondosanelzárt...

Akit nem hivatalosan Ádámnak hívnak, és a tizedik nekifutásra mégis úgy döntött, ne közöljük a családnevét. (Lehet kapcsolatban áll egy köztiszteletnek örvendő részecskegyorsítóval...) Próbálkozott újságoknál több-kevesebb sikerrel,majd találkozott a debreceni egyetemen két zugíró sráccal, aztán indult az egymást felülrímelő művelet, aminek olyan pazar darabjai születtek mint ezek itt:

Egy dísz szertárról disszertálok, miközben tisztelegnek tiszteletlen díszlet lányok, ezek a diszkó számok csak arra jók hogy hígítsam a tisztes távot amíg diszket váltok...

 

Engem kinyomott az élet, pedig azt hittem ez egy sampon dal kettő és fél akkorddal...

 

Lelkem inhalálva a kínhalálba instabil mint a köztéri hinta lába,
te meg akkor legyél kíváncsi a farméretemre mikor két hónapig meresztem az albérletembe..

Most mélyen magunkba nézünk és érdeklődünk idióta testtartással: tényleg volt olyan kerti káposzta, aki nevetségesen bugyuta jelzővel illette a fent említett faragványokat? Volt. Több is. (Egy ideje már tudjuk, hogy a kopott, agyonhasznált, jól csengő nevű udvari légyfogók hazájában a Bárkik Semmije kelendőbb a piacon, mint a Valakik Valamije. Nem baj, ha elsőre nem érted, mire gondolunk, majd halálod után megvilágosodsz...)

Kértük Ádámot, adjon nekünk egy szép képet, amivel azonosítani tudjuk a művészetét. Mi picit másra gondoltunk, ám a csatolt fájl felülírta minden elképzelésünket:

Adam.jpg

M. Ádám, a Gondosanelzárt.

Olvassátok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netvaxcsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr1006169466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása