NetVax

lappangó kreatív elmék és művek

Nosztalgikus fotók mai kölykökről

2015. január 14. 06:18 - NetVax

Csodaország az új generáció mögött. Nagy masni a hajba, mamakendő a vállra, cipész szerszám a kézbe, mosogatószer habja az orra és már kész is az okostelefon-gyerek vintage megfelelője...

 

Karina Kiel, az oroszországi Szocsiban élő fotóművész mestere a nosztalgikus gyermekfotózásnak. "Nekem is van két csodálatos kisfiam. Számomra a kölykök adnak inspirációt a kreativitáshoz. Ők a hősök, akikkel belevetem magamat a tündérmesék világába és özönlenek rám az őszinte érzelmek" - meséli Karina a munkájáról.

Az egyébként pedagógus végzettségű profi fotós művészeti mesterkurzusokat is tart számos orosz és európai nagyvárosban és szívesen dolgozik együtt lakberendezőkkel, divattanácsadókkal a tökéletes vintage kép érdekében.

Ezeket a fantasztikus, festmény hatású alkotásokat nézegetve nekünk is az az érzésünk támadt, hogy letűnt korok gyermekei mosolyognak ránk vissza...

kiel9.jpg

kiel4.jpg

kiel20.jpg

kiel16.jpg

kiel2.jpg

kiel7.jpg

kiel5.jpg

kiel11.jpg

kiel12.jpg

 

 

És akad pár "ilyen volt-ilyen lett" kép is:

kiel13.jpg

kiel15.jpg

kiel14.jpg

 

Még több nosztalgikus kép Karina Kiel oldalán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netvaxcsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr327060955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása